Igår jobbade jag på Creative Make Up igen, och då var Emelie Nixon (även kallad Stjärnornas Tandblekare) där och jobbade samtidigt som mig, då hon vissa dagar tar tandblekningskunder även i Uppsala!

Men annars jobbar hon i Stockholm på salongen Ego Queen, och är det självklara valet för väldigt många kända personer som vill ha fina tänder när de syns i olika sammanhang! Hon har även fått pris i Brilliant Smile Award 2014 :)

Och nu har jag flirtat till mig ett erbjudande till er om ni vill bleka tänderna på hennes salong i Stockholm – ange mitt namn när du kommer dit så får du 10% rabatt!!

Erbjudandet gäller nu och fram till sista mars, och priset blir då 2880:- istället för 3200:-, bra va?? :)

Klicka här för att boka tid online, och klicka här för att läsa mitt tidigare inlägg om detta för mer info om Emelie och hennes tandblekningsmetod!

tandblekning-uppsala

Fotade före- och efterbilder på Emelies sista kund som även råkar vara en vän till mig! Superdåligt ljus när solen hade gått ner, så tycker inte att dom gör resultatet rättvisa eller vad man säger. Men ni ser ju att det blir väldigt fint i alla fall! :)

De flesta personer tycker inte att det ilar alls i tänderna efteråt, jag kände av det litegrann men inte jobbigt mycket. Det kan dock för en del personer göra ont på kvällen, och i vissa få fall även dagen efteråt, men det är väldigt ovanligt (95% känner ingenting alls) och kan då bero på att man t.ex. gnisslar tänder eller av andra anledningar har skadade tänder redan innan. Men ilningarna är inte farliga alls (det är vätska som rör sig i tänderna) och blekningen skadar inte tänderna!

Och för er som vill bleka tänderna i Uppsala, ni har väl inte missat att ni får ett läppglans från GloMinerals på köpet om ni anger min blogg? :)

tandblekning-brilliant-smile-670x616

Mina vita tänder tack vare Emelie :)

Hojta till om ni har några frågor! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here