Jag blev lite inspirerad av era svar på tävlingsformuläret ni fick fylla i för att vara med i min giveaway, det var nämligen många som skrivit att min personlighet lyser igenom i mina inlägg och det gjorde mig jätteglad! :)

Jag skriver ju inte jättemycket privata, vardagliga inlägg, så jag fick idén att skriva en liten ”saker ni inte visste om mig-lista” bara för att dra in en liten gnutta privat info här också :) Hoppas det uppskattas!

Här kommer den! :)

IMG_8401_111

1. Jag är jättedålig på att fixa hår. Kan inte ens locka mitt eget, så ska jag ut på äventyr så ställer alltid min syster Mia upp och lockar mitt hår innan. Och ska jag ut med kompisar så brukar vi köra byteshandel, dom stylar mitt hår så sminkar jag dom!

2. Jag ääälskar bearnaisesås, i alla former till all mat – men den kokta pulversåsen är så god att jag skulle kunna äta det med sked (har gjort det vid vissa tillfällen också hihi)

3. När jag var liten kallades jag för Höna, det var inte bara ett smeknamn man sa då och då, utan det var mer ett tilltalsnamn än Helena. Till och med lärarna i skolan kallade mig det, och jag skrev det som namn på alla läxor och liknande också. Jag vet inte riktigt hur det började faktiskt, men det var aldrig någonting konstigt liksom :) Vissa gamla kompisars föräldrar kan kalla mig för Höna än idag!

4. Min första kärlek var en tatuerad ”bad boy” och det var ett ganska destruktivt förhållande. Han var ett kontrollfreak som var 5 år äldre än mig och jag mådde väldigt psykiskt dåligt under den tiden. Han stod inte alltid på rätt sida om lagen om man säger så. Jag var så ung, kär och manipulerad att jag fick faktiskt hjälp av KRIS (kriminellas rätt i samhället) för att få stöd till att göra slut med honom. Men jag ångrar det inte, det som inte dödar det härdar :)

5. Jag är en otroligt virrig ”klassisk blondin” och har dessutom en hel del otur på det också. Utöver att vara lite vardagsblåst så har det även satt mig i väldigt knasiga situationer haha. Bland annat har jag blivit anklagad för att ha ”skolans skvallerblogg” där det bara stod taskiga saker som jag aldrig skulle skriva. Och det var helt mitt eget fel att jag först hamnade i den situationen och sen att det råkades spridas över hela skolan också haha.

6. Jag är otroligt mörkrädd och sover alltid med Nasse (ett gosedjur som jag fick av pappa när jag var liten) om Miska inte sover hemma. Det är dock bara en mysighetsgrej, det är inte så att jag har med mig den om jag ska sova borta direkt.

7. Jag har väldigt få kompisar som jag umgås med för tillfället, i Gimo umgås jag bara med familjen + Miska. Alla bor i utspritt i landet nu, och vissa inte ens i Sverige längre! Skulle behöva lite nya känner jag haha.

8. Jag skulle ha haft tandställning i tonåren, men jag vägrade!

9. Jag har två systrar som jag aldrig har träffat, det är på pappas sida och dom bor i Alunda (grannorten). Jag har hejat på dom när jag sommarjobbade på den ICA-affären, men dom visste inte att jag var deras lillasyster. Dom vet att jag finns men dom vet nog inte hur jag ser ut!

10. Jag har en ”fulsida” och en ”finsida” och jag tror det beror på att min näsa är pyttelite sned! Den liksom pekar lite mot kameran om jag fotar från den sidan. Bilderna ni ser i bloggen är alltid fotade framifrån eller från finsidan.

IMG_7657_111
”Min fulsida”

Hoppas ni tyckte detta inlägg var lite roligt :)

Kramar från mig!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here