Jag sitter just nu på en kudde framför brasan och jobbar med datorn i famnen och kaffekoppen på golvet, samtidigt som regnet låter så mysigt utomhus :)

Hösten är inte min favoritmånad men jag njuter av regnmys på sommaren för då vet man ju att det snart blir sol igen! Man kan liksom ta tillvara på myset och tända ljus och brasa utan den tunga känslan av att vintern är på väg haha.

Jag öppnade webbshoppen och såg alla våra beställningar som ska packas och skickas och blev så VARM i kroppen av alla goa personer som följer mina sminktips och väljer just oss framför de stora kedjorna. Jag är så tacksam!!

Därför kände jag att jag ska liva upp det gråa vädret med 15% rabatt på HELA min webshop till mina underbara bloggläsare och tidigare webshopskunder. Alltså inget vi puschar för i våra sociala medier eller i butiken, utan detta är för er ♥

Unna er någonting fint på Creativemakeup.se! Rabattkoden ”kramhelena” ger er -15% på allt, även rea-produkter!

STOR KRAM och trevlig helg fina ni! Jag är så glad att jag har er!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here