Just nu har jag ett samarbete med Yves Rocher, ett av mina absoluta favoritmärken! :)

Jag har en rabattkod till er som ni kan ange när ni handlar på Yvesrocher.se, skriv in ”YRHELENA” i kassan så får ni 20% rabatt på hela köpet!

OCH INTE NOG MED DET :) ni får även min favoritprodukt Loose Pearls (värde 129 kr) i den ljusa nyansen Nacres cristal på köpet, helt gratis! Den hamnar automatiskt i varukorgen när ni skriver in rabattkoden!

Erbjudandet gäller t.o.m. 31 mars :)

IMG_7394_111

Loose Pearls är vitt småkornigt glitter som ni har sett i många av mina sminkningar tidigare. Det kan både användas ensamt (suupersnyggt i ögonvrån) eller ovanpå andra ögonskuggor för en glittrande effekt.

Här ser ni glittret applicerat direkt på handen:

IMG_7407_111 IMG_7407_1111

Och här är en snygg sminkning där jag har haft det i ögonvrån + ovanpå en svart ögonskugga:

1417641176-7902

Snyggt va?

Alltså, 20% rabatt på allt ni handlar och denna skugga på köpet genom att ange rabattkoden YRHELENA i kassan, underbart!

Klicka här för att komma till hemsidan :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here