Nu finns Pixis grymma ögonbrynspenna Natural Brow Duo även i nyansen Soft Black på Byher.se!

Jag tokälskar dessa pennor och min kompis Frida tycker att det är bland det bästa hon köpt – eftersom dom är så lätta att använda, så hållbara (vattenfast och gnuggsäker) och dessutom har hon väldigt långa strån som lägger sig ojämnt under dagen och den färgade gelen i denna duo-produkt är perfekt för det :)

pixi-brow-duo

Nyansen Soft black är perfekt för personer med mörkbrunt eller svart hår, samt personer med grått hår som fortfarande vill ha lite mörkhet i brynen. Nyansen är varken svart eller grå, utan är en väldigt, väldigt kall mörkbrun nyans som blir naturlig och fin på ögonbrynen.

Är man lätt på handen så får man enkelt ett ljusare resultat om det önskas.

Läs mer på Byher.se så ser ni bilder och instruktioner på hur man kan använda pennan!

IMG_0521_111

Här ser ni de tre nyanserna som finns :)

Hojta till om ni har några frågor ♥

3 KOMMENTARER

  1. Hej! Jag har som du (om jag förstått rätt) en ganska oljig hy, speciellt runt näsan (där mitt smink alltid försvinner efter ett par timmar). Om du väljer själv, utan att visa nya produkter för din blogg (eller tänker på mitt näsproblem) Vad väljer du då??

    • Hej hej! Jag använder nedmattande primer från paese som grund, och avslutar alltid mina sminkningar med att dutta på ganska mycket nedmattande puder, i förebyggande syfte, Paese bamboo silk powder är superbra. Då håller huden sig matt mycket, mycket längre! Sedan är det viktigt med en foundation som passar oljig hy också, mineralfoundation är toppen men det finns även bra flytande om man föredrar det. Det är nämligen alla faktorer tillsammans som hjälper till, har man ett problemområde som är oljigt så kanske det inte räcker med bara nedmattande puder för att få bukt på det, och om man har både puder och primer men en foundation som inte passar oljig hy så kan det också förstöra allt.

      Tänk även på att ha en dagkräm som också passar för oljig hy :) Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here