Just nu har vi ett Alla Hjärtans Dag-erbjudande på salongen – Bjud någon du tycker om på en sminkkonsultation och gå tillsammans och sminka er! :) För bokningar innan 14:e februari får du nämligen ♥ två sminkkonsultationer för priset av en! 

alla-hjärtans-dag

En sminkkonsultation kostar 595:- och du blir sminkad samtidigt som makeupartisten stegvis förklarar alla stegen och pratar om allt från din hudtyp till bassmink, ögonbryn, ögonmakeup och läpprodukter.

Erbjudandet gäller även om man bokar konsultation inklusive produkter (795:-) men gratissminkningen till din vän är fortfarande sminkkonsultation utan produkter värde 595:-.

Gäller för bokningar innan 14:e februari, boka in er samtidigt och om du bokar online så skriv ”Alla Hjärtans Dag-erbjudande” i meddelanderutan. Det går även bra att ringa oss på 018 10 50 13 :)

Måndag-fredag är vi två makeupartister på plats, så vill ni bli sminkade samtidigt (en av Sandra, en av mig) och inte efter varandra så kan ni ringa och boka så kan vi se till att ordna det. Jag är nämligen inte bokningsbar online förutom varannan lördag. Men det är inte helt fy skam att köra efter varandra heller, det är väldigt lärorikt att lyssna och titta medan någon annan sminkas, eller så kan man slå sig ner i vår massagefotölj med en kopp kaffe och en skvallertidning under tiden, och kanske testa en av våra härliga ansiktsmasker innan man sminkas? :) Lyx!

Boka online HÄR och har ni några frågor så är det bara att hojta till ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR