Jag hade en kund i helgen som fixade sina bryn och fransar hos mig, och vi började prata en hel del om ekologiska och naturliga produkter då det ligger mig varmt om hjärtat, och hon använde bara ekologiska produkter :)

Vi pratade ganska mycket och hon nämnde flera gånger att hon hade en olja som hon ”vaktade med sitt liv” för att den är så bra. Hon använder den till allt, håret, naglarna, ansiktet, överallt där hon behöver fukt och rekommenderar den till alla hon känner, men kom inte riktigt ihåg vad den hette. Jag berättade att jag också använder en olja som jag också ÄLSKAR att använda till allt.

Och det var så roligt för när vi nästan var klara så insåg vi att vi pratade om exakt samma olja – Infinatura Cura Oil! :) Hon visste inte att vi säljer den här, eftersom det var första gången hon var hos oss. Roligt va? :)

IMG_9746_111

Det är verkligen en bra olja, den har en väldigt lätt konsistens och funkar till allt!

Jag hittade den när jag var bjuden på Infinaturas pressevent på Berns för lite mer än ett år sedan, och jag var inte bjuden för att dom ville att jag skulle bli återförsäljare utan som press för att eventuellt blogga om den.

Sen stod den på min hylla hemma i över en månad, för jag tyckte det ”lät lite för bra för att vara sant” att den skulle funka till både hår, hud och naglar och var så himla bra. Så jag var lite skeptisk faktiskt. Men sen när jag testade – to die for!

Så jag hörde snabbt av mig till dom som höll i eventet och flirtade lite så att jag också fick bli återförsäljare, och på den vägen är det! :)

IMG_9726_111

Oljan finns i två olika storlekar på Byher.se 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here