Hej hopp fina ni!

Dagens sminkning (som jag gjorde innan helgen) hittar ni på Modernmom.se, missa inte den! :)

Här tänkte jag istället tipsa er om Bangerheads egna hårvårdsmärke! Jag har skrivit om torrschampot (för länge sen) och saltvattensprayen i tidigare inlägg, och tänkte avrunda med recension på värmeskyddet och en kort sammanfattning av alla produkterna!

IMG_5124_111

Värmeskyddet Protect My Hair är, som de andra produkterna, baserad på gojibär som har en helande och stärkande effekt på håret. Den skyddar mot värme upp till 260 grader vilket är oerhört högt – två tummar upp för det!

Jag gillar verkligen detta värmeskydd, först och främst doftar det supergott! Precis som saltvattensprayen, man vill bara äta upp det! Dessutom får håret en fin lyster och det går superbra att locka/platta utan problem. Ingenting att klaga på!

Det ska sprayas i fuktigt hår, men jag har även använt det i torrt och tycker att det fungerar lika bra.

IMG_5117_111

Saltvattensprayen On The Beach ger en toppenbra stadga i håret och man får precis den där beach-känslan man är ute efter. Dessutom doftar den gudomligt!

Torrschampot Fresh me Up är nog mitt favorittorrschampo! Det suger upp överflödig olja i hårbotten samtidigt som håret fortfarande känns lätt och luftigt. Dessutom är det det enda torrschampot som inte irriterar mitt hårbotten trots flera dagar utan dusch, vilket är oerhört skönt!

Med andra ord, jag kan utan tvekan rekommendera Bangerheads hårvårdsprodukter, bra kvalité till bra priser! Är ni sugna på alla dessa tre produkter så har dom nu ett paketpris – 349 kr för alla tre produkter, klicka här för att komma till kitet!

Har ni testat dessa produkter? Vad tyckte ni? :)

Ha en fortsatt trevlig söndag!

(Ni missar väl inte min tävling med Yves Rocher? Jag lottar ut 3 st presentkort á 500 kr !!! Klicka här för att komma till tävlingen, den avslutas ikväll!)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here