Saltvattenspray är en spray som främst används för att få svalliga beach-lockar, och vad den gör är att ändra texturen på håret till lite mer strävt och saltigt – som om man har tagit ett dopp i havet och låtit det självtorka på stranden!

* Spraya i saltvattenspray i fuktigt hår.
* Masserar in det i stråna, och krama upp håret för ett mer vågigt resultat.
* Låt håret självtorka.

På detta sätt får håret en vågig och lite ”slarvig” känsla vilket är riktigt snyggt på sommaren, både till vardags och fest!

Saltvattenspray är också bra om man har tunt och fint hår som är svårt att forma, då kan sprayen hjälpa till om man exempelvis ska göra en snygg uppsättning. Bra tips till er som satsar på en uppsättning inför baler/studenter/avslutningar och sådant som är aktuellt denna årstid :)

IMG_7165_1111

Jag har testat Bangerheads saltvattenspray ” On The Beach” som är gjord på vårdande gojibär som har helande anti-aging-effekter, och den kan jag verkligen rekommendera!

Mitt hår (läs löshår) är motsatsen till sådana hår som behöver saltvattenspray, så jag brukar alltid sträva efter ett så mjukt och lent hår som möjligt.

Alltså kan jag personligen känna att saltvattenspray i allmänhet inte var någonting för mig, men resultatet blev absolut en sådan salt-textur man är ute efter och håret är verkligen snyggt!

Och framför allt så doftar sprayen så gott att jag vill äta mitt hår! Helt seriöst, jag vill hälla upp sprayen i ett glas och dricka i solen! :) Den doftar sött och fruktigt, någon slags godis jag inte kan sätta fingret på. Helt underbar!

IMG_5129_111

On The Beach kostar 139 kr och finns på  Bangerhead.se, de har fri frakt också!

IMG_7164_1111

 

Två tummar upp :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here