I veckan lanserade vi äntligen Nanshy Luxury Travel Brush Set i webshopen, det är ett såå fint sminkborstset! Ni kan läsa mer om det i mitt inlägg här, samt se en sminkning där jag tydligt visar hur jag använder ögonborstarna här.

Och idag tänkte jag visa er hur jag gör min bassminkning med dessa borstar :)

IMG_3412_111

Fint va? :)

IMG_3521_111Foundation
Den runda borsten med platt topp ”powder/foundation” använder jag för att applicera flytande foundation.

På bilden har jag använt Pixi H2O Skintint (Cream)

IMG_3526_111

Highlighter
Den helplatta penseln ”foundation” är användbar till jättemycket, jag är beroende av den här typen av borste! På bilderna ovan använder jag den som highlighter, den är stor om man har den platta sidan mot ansiktet, men har även precision om man vinklar den och använder den tunna toppen. Så jag använder den för att ljusa upp under ögonen, och ansiktets höga delar så som näsrygg, haka, kindben, panna.

IMG_3543_111

Puder/foundation/mer täckning
Jag använder den även för att applicera gloMinerals Redness Relief Powder, som ni ser på bilden ovan.

Jag använder den även när jag applicerat mineralfoundation och vill ha mer täckning någonstans, då duttar jag på extra med den här penseln.

Jag använder den även dessutom till flytande foundation, funkar jättebra det också!

IMG_3553_111

Contouring
Den snedställda borsten ”angled blush” använder jag till min contouring.

Min highlighter och contouring har jag använt från paletten Pixi Book of beauty Contour Creator.

IMG_3571_111

Rouge
Och den fluffiga borsten ”powder” funkar jättebra till puder som den är till för, men jag använder den mest till rouge.

På bilden har jag använt gloMinerals Blush (Papaya)

IMG_3581_111

Ögonbryn
För en perfekt bas så fyller jag alltid i mina ögonbryn. Jag börjar med att borste till dom med ”Lash & Brow Spoolie” och fyller sedan i med brynskugga och den snedställda, smala penseln ”angled brow”.

På bilden har jag använt gloMinerals Brow Powder Duo (Brunette)

IMG_3592_111

Klart!

Hoppas ni tycker att inlägget var till hjälp ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here