Äntligen har jag hittat det perfekta torrschampot för mitt hår! Underbart så här innan sommaren då jag i princip äter torrschampo, jag vill köpa upp ett helt lager av det här nu så jag har resten av året haha! :)

Jag fick lite pressprover från Oriflame här om dagen med blandade sommarprodukter, och där i låg bland annat Oriflame HairX Volume Boost Dry Schampoo som jag blev kär i vid första användningen!

oriflame-torrschampo

Jag älskar att recensera torrschampon, då behöver man inte känna sig lat om man skippar att duscha håret och sätter upp det i en knut istället (som jag har sett ut de senaste dagarna) för det är ju mitt jobb att testa hur bra produkterna funkar på ett riktigt grisigt hår ;)

Så här stor skillnad blev det på mitt hår med Oriflame HairX Volume Boost Dry Schampoo*, så himla bra!

IMG_4095_111

Kortfattad recension – Vad man vill ha för slags torrschampo varierar, men ett perfekt torrschampo ska för mig vara otroligt effektivt (då jag snabbt får oljigt hår och duschar inte håret så ofta då det även lätt blir slitet) samt ge en luftig och fin volym eftersom jag ser ut som en slickad katt annars. Och dessa två viktiga kriterier klarar detta torrschampo galant!

Oriflames egen beskrivning:
”Torrschampo med Ceramide Complex som absorberar olja och fräschar upp håret mellan tvättarna. Spraya i hårbotten för att förhindra att håret känns flottigt mellan tvättarna och återfå ett hår som känns rent, fräscht och fullt av liv.”

IMG_4100_111

Användning
♥ Sprayen är finfördelad och har ett kraftigt och bra tryck.
♥ Det torkar snabbt i håret och går därför snabbt och enkelt att använda.

Resultat
♥ Sprayen funkar även på mörkt hår och i längderna då det inte ger grådaskigt ton.
♥ Håret får en jättesnygg volym!
♥ Det känns inte alls strävt i hårbotten, man kan fortfarande dra fingrarna genom håret som känns luftigt och fräscht.
♥ Effektiv även på väldigt oljigt hår, utan att man måste spraya supermycket.
♥ Jag har väldigt känsligt hårbotten som lätt börjar klia av många torrschampon, men denna känns mild och bra, inget kliande!

Doft
♥ Torrschampot doftar fräscht och gott, ingen specifik doft direkt, bara god.

Hållbarhet
♥ Även fast man har haft jätteoljigt hår innan användning så känns det fortfarande fräscht dagen efter. Man kan behöva bättra på det litegrann varje dag när man inte har duschat håret på länge, men de dagarna direkt efter dusch kan resultatet hålla i sig längre utan att man måste bättra på med mer spray.

Pris
Kostar 95 kronor och finns att köpa online på Oriflame.se* och en flaska innehåller 150 ml, ett helt okej pris för en så här bra produkt. Värd pengarna!

oriflame-volume-dry-schampo

Här får ni en mer ”seriös” före- och efterbild, sån enorm skillnad! Tänkte fota närmare bild på hårbottnet på förebilden men det såg så himla äckligt ut så jag ville inte haha. Det var typ ännu oljigare än det ser ut på bilden :)

IMG_4135_111

Två stora tummar upp! Finns inget att klaga på ♥

6 KOMMENTARER

  1. Wow, vilken volym! Har googlat runt i jakten på det bästa torrschampot och hamnat på din blogg ett par gånger, jäklar mad många olika du testat! Du måste vara rena torrschampo-experten vid det här laget ju ;) När jag läste den här recensionen blev jag nyfiken på produkten och gick in för att läsa mer på deras sida, men kunde inte hitta någon info om innehållet! Vet du var man kan hitta det eller kan vara supersnäll och dela med dig av vad som står på förpackningen? Jag tvättar nämligen håret med milda ekologiska produkter som inte kan ta bort vissa ämnen som t ex. icke-vattenlösliga silikoner och då vill jag inte köpa en produkt som blir svår att tvätta bort. Sedan undrar jag hur stor skillnad och vad för skillnad du upplever mellan denna och din tidigare favorit från märket Bangerhead (Fresh Me Up!)? Jag får som dig snabbt väldigt fett hår så det är viktigt att torrschampot är väldigt effektivt, sedan vill jag helst att det ska kännas rent också och inte lägga sig som en tydlig hinna. Volym på det vore toppen men förmågan att få håret att se rent ut och kännas fräschare är viktigast för mig :)

  2. Denna kanske kan vara något för mig med känslig hårbotten.
    Jag testade Batiste igår och blev både svullen och prickig i hårfästet i pannan.
    Det slutade med hårtvätt ändå.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here