Jag är så himla glad just nu! Jag skrev ju förut att jag skulle beställa hem lite fotoprylar så att jag kan fota fina bilder även när det är mörkt ute, annars är det riktigt frustrerande att vara bloggerska på vintern!

Idag testade jag att fota för första gången, och utan att ha finslipat inställningarna på allting så tycker jag faktiskt att resultatet är riktigt bra så det känns väldigt lovande! Sen är tanken att Niklas (fotografen som har hjälpt mig att köpa grejer) ska komma hit och visa exakt vilka inställningar som blir bäst och hur jag ska rikta blixtarna.

Men här är min första bild, tagen i vårt mörka vardagsrum – Leendet när jag inser att blixtarna fungerar när jag trycker på fjärrutlösaren:

IMG_3848

Helt oredigerad, både jag och bilden höhö ;) Så här såg jag ut när jag vaknade, och ser fortfarande likadan ut nu på eftermiddagen hahaha. Är det söndag så är det!

Men visst ser det bra ut?? Inga direkt konstiga skuggor eller så, utan ganska exakt som det ser ut i verkligheten, fast inte lika mörkt! Precis som jag hade tänkt mig.

Eller vad säger ni? :)

DELA
Föregående artikelNYX Pore Filler
Nästa artikelVisst är vi fina?
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR