Jag har väldigt ofta håret i en stram tofs eller knut, det är snyggt med ”slarvigt” uppsatt men oftast brukar jag vilja ha tofsen så stram som möjligt. Men det som är störande med det är alla små hårstrån som sticker upp här och var, speciellt baby-fjunen framme vid hårfästet, som är ju helt hopplösa och står åt olika håll hela tiden.

Men nu har jag kommit på den bästa lösningen, kamma inte ner småstråna med en kam eller en borste, utan använd en ren mascaraborste! :)

IMG_8975_111

Det här lilla rackaren är räddaren i nöden för mig! Kammar ner minsta lilla småstrå :) Behöver knappt hårspray längre, utan använder det bara dom dagarna hårstråna är riktigt bångstyriga.

IMG_8992_111

Sätt upp håret, kamma ner alla småstrån som sticker ut.
Avsluta eventuellt med hårspray.

Busenkelt :)

IMG_8971_111

Och har man elektriskt hår också så är saltvattenspray toppenbra!

Håret består av flera olika bryggor, bland annat saltbryggor, det är saltbryggorna i håret som får hårstrået att öppna sig när du duschar då det påverkas pH-värde. Dessa bryggor kan bli elektriskt laddade, och man lagar dom med hjälp av Magnesium som är en typ av salt och finns t.ex. i Hårologis saltvattenspray Beach Look. Därför blir håret mindre statiskt när du sprayar i saltvattenspray!

Vill man ha ännu mer effekt av sitt saltvattenspray, så kan vi även blanda i extra Magnesium på vår salong i Uppsala :)

IMG_8995_111

Två tummar upp! :)

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here