Jag har, naturligt, hyfsat vita tänder trots att jag dricker flera koppar kaffe om dagen.

 

Men ändå blev det lite skillnad med skumtandblekningen ”Dual Foam” från BeconfiDent!

Med BeconfiDents Dual Foam Whitening får du ditt drömleende naturligt. Inga munskenor krävs och du gör behandlingen på bara 5 minuter om dagen. Behandlingen gör du morgon och kväll i 3 veckor och resultatet motsvarar en behandling utförd hos tandläkare. Dual Foam säljs nu även på utvalda Apotek.”

Det är två olika skum som man borstar tänderna med istället för tandkräm.
”Skum 1” rengör. Borsta i 1 minut.
”Skum 2” bleker. Borsta i 2 minuter.

Tar med andra ord lite längre tid än när man vanligen borstar tänderna i 2 minuter. Första skummet smakar gott av mint, det andra lite mer konstgjort men ändå helt okej. Tyckte det smakade äpple, men tror inte att det var meningen ;)

 

Jisses så svårt det var att fota tänderna och få exakt samma ljus på två bilder, trots olika tillfällen. Men jag lyckades till slut!

Före.

Svar ja, tandläkaren tyckte jag skulle ha tandställning i grundskolan. Men jag vägrade ;)
Mina höga hörntänder är ju bara charmiga!

Efter.

Före – Efter.

Tror inte att någon annan skulle se skillnad i verkligheten, eftersom jag inte hade gula tänder innan. Men tror nog att detta skulle funka om man har snäppet gulare tänder.

Efterbilden är tagen efter 3 veckor, men jag såg ungefär lika stor skillnad efter 4 dagar (fotade då också, och de bilderna visar ingen större skillnad från slutresultatet)

 

Någon annan som testat detta?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here