Hej på er!!

Jag unnade mig en välförtjänt sovmorgon i morse, till klockan 7.45 för att vara exakt, det kändes som en evighet jämfört med helgen :)

Nu är mina intensiva jobbdagar över, idag blir det att ta igen lite bloggande och sedan äta middag i Uppsala med älsklingen innan vi hämtar mamma på Arlanda (jag ska försöka köra på motorväg för första gången, waah!)

När jag kom hem igår så överraskade Miska mig med både skjuts från bussen (hade massa grejer att släpa på, och blöta skor, hela jag var blöt!) och sedan middag och tänd brasa i kaminen, världens bästa pojkvän! :)

Jag får inte visa några bilder från fotograferingarna där man ser hur det färdiga resultatet kommer att bli än, men jag kan bjuda på några behind the scenes-bilder så länge :)

IMG_5495

Jag och fotografen Elina Meuller som har fotograferat båda dagarna. På denna plåtning var jag både uppdragsgivare, stylist, makeup-artist och även modell på några av bilderna. På bilden står jag och dubbelkollar hur sminket och kläderna ser ut i bild på modellen som nyss blev plåtad. Så mycket att komma ihåg och tänka på! Det finns en anledning till varför alla inblandade i en fotografering enbart är specialiserade på ett område hehe. Denna bild är från i lördags då vi var ute i det fina vädret, somriga och riktigt fina bilder blev det! :) Resultatet får ni se om ca 2-3 veckor.

IMG_1566

Igår hade vi dock inte lika tur med vädret ;) Vi fotade utomhus men hade som tur var bestämt en miljö som var under tak! Vi fotade utanför Uppsala Slott, och trappan ni ser i bakgrunden förvandlades till ett vattenfall ner mot oss när det regnade som mest! På bilden ser ni mig bakom två reflexskärmar :)

IMG_2849

På gårdagens fotografering stod jag för smink och även en del av stylingen (jag och Elina hjälptes åt) och vi lånade galet snygga kläder från Rådhuset i Uppsala! Ha-begäret slog till så att säga ;)

Modellen har jag sminkat med Annikas Favoritskugga och nudh mineral ögonskugga Cacao Brown kring ögonen, grundsminket är också nudh mineral. Läppglanset är IsaDora Lip Chock Glossy Lip Stain i nyansen 56 Vintage Wine, och ögonbrynen är Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade (Blonde)

IMG_9202

Modellens hår fixade Monica Werner, och det var en så sjukt stor och häftig frisyr (som jag tyvärr inte kan visa er än) med massor av löshår! Här ser ni en del av håret som jag håller i efter fotograferingen då vi hjälptes åt alla tre med plocka isär frisyren :)

Det var det löshåret jag visade i detta inlägg tidigare förra veckan, Monica ville testa lite hur hon skulle göra så jag lånade ut mitt huvud. Men som ni förstod så var det ju ingen permanent isättning ;)

IMG_1105
Sara som modellade tyckte det var riktigt skönt att slippa frillan efter att ha haft den i flera timmar ”liiite löshår kvar, sen är du fri!” :)

Nu vet ni litegrann vad jag har pysslat med i helgen, jag har knappt varit hemma så ursäkta om bloggandet varit halvdant.

Kram på er!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here