Det märks att hösten och alla lanseringar börjar kicka igång, så roligt! Förra veckan var jag i Stockholm tre dagar, dels för Make Up Store Beauty Show 2016 som jag redan visat bilder från, men även pressevent med L’Oréal Paris och sen Wella-tävlingen på lördagen.

Och i eftermiddag beger jag mig mot huvudstaden igen för en pressmiddag med Essie, full rulle :)

Jag glömde batteriet till min kamera på L’Oréal-eventet (suck) och på Wella-tävlingen så hade jag inte jättemycket tid att fota, men jag har några mobilbilder + snabba foton från dom dagarna som jag tänkte bjuda på i alla fall!

IMG_4327_111

Här ser ni sminkningen på vackra Emmy! Bred svart eyelinervinge med brun, sotad ögonskugga i kanterna, och vita detaljer som lyste upp hennes ögon. Brynen plockade och färgade jag på salongen dagen innan :)

När vi såg hur håret blev till sen så ändrade vi läpparna och gjorde dom mer rosalila.

IMG_4340_111

Här är Monica som lägger färg på sista slingan! Hon hade 3 timmar på sig för både färgapplicering, verkningstid på färgen, hårstyling samt kläder och sista touch up på sminket. Och hela tiden gick juryn runt och tittade/ställde frågor. Pjuh! Vi hann precis! :)

IMG_4345_111

Monica gjorde mindre grått den här färgningen (jämfört med plåtningen som tog oss till final) plus blandade i lite violett i den gråa färgen också för att få det att smälta ihop mer. Jag älskade färgningen på plåtningen där det var så mycket grått också, men det här färgningen var mer tekniskt avancerad och också otroligt snygg! Skiftningarna kom fram mer i verkligheten.

D4A_8768

Bild lånad från Hairmagazine.se.

Här ser ni publiken på Södra Teatern strax innan visningen :) På balkongen höst upp sitter jag och har höjdsskräcks-ångest deluxe haha. Högre staket tack!

D4A_8701

Bild lånad från Hairmagazine.se.

Visst är klänningen helt underbar? :) ♥ Den är från Filippa K och finns på Rådhuset här i Uppsala.

Som sagt så vann vi inte men det var galet roligt från början till slut!

Här kommer även lite bilder från L’Oréal Paris-eventet:

IMG_1014_111

En av höstens lanseringar är utväxtsprayen Magic Retouch. L’Oréal har gjort en undersökning på anledningen till att de flesta färgar håret, och insåg hur många som gör det enbart för att få bort utväxten. Både vanlig utväxt och grå utväxt.

Vi fick se hur den applicerades (bra med tips, ska göra ett inlägg om det inom kort) och den här sprayen verkar otroligt bra verkligen! Ska bli så kul att testa.

IMG_1022_111

Den andra stora lanseringen är L’Oréal Paris Pure Clay Mask som ni säkert har sett reklam på redan, det dyker upp överallt för mig! :) Multimasking är den nya trenden (som jag föll pladask för, gud vilken bra idé!) och L’Oréal lanserar 3 olika lermasker (jag som ÄLSKAR lera) för olika hudtyper.

Använd en i hela ansiktet eller applicera på olika områden där du har olika behov. Exempelvis oljighet i T-zonen och fukt/lyster på kinderna. Smart!

IMG_1024_111

Underbart!

Nu ska jag sminka mig och jobba på ackord på salongen i några timmar innan jag springer till tåget mot Stockholm.

Hoppas ni får en fantastisk dag! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here