Jag blir chockad varje gång jag pratar med folk som fortfarande tycker att det är modigt med blå mascara, jag har använt det så länge nu, i flera år, att jag typ inbillat mig själv att det är trendigt redan haha.

Själv älskar jag blå mascara! Har det ofta på bara underfransarna, men tycker att det är supersnyggt på alla fransarna också, speciellt till vardags när man inte har tid att göra någonting annat än mascara men ändå vill ha någonting roligare än bara svarta fransar :)

Jag fick pressprov på IsaDoras nya blåa mascara ”IsaDora Build-up Mascara EXTRA VOLUME 100% Waterproof” förra veckan. Den har funnits i en mörkblå nyans tidigare men kommer nu även i en mer knallblå blå färg. Den ska ha lanserats redan men hittar inte färgen någonstans online än.

IMG_1717_111

Mascaran är vattenfast och sitter som ett smäck! Volym som den utlovar vet jag inte om jag kan hålla med om helt och hållet, men det står även i produktbeskrivningen att man kan applicera flera lager och bygga upp längd och volym, och det är typ det som räddar den. Jag brukar aldrig lägga fler än ett lager mascara, men det behövdes med denna. Formulan känns ganska blöt. Men slutresultatet blir jättefint och det är ju det som räknas :)

IMG_1721_111

IMG_1244_111

Bassmink:
Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
Foundation – gloMinerals Pressed Base Foundation (Golden Light)
Puder som neutraliserar rött – gloMinerals Redness Relief Powder
Contouring – Pixi Book Of Beauty Contour Creator
Rouge – gloMinerals Powder blush (Papaya)
Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Ögonbryn – Benecos eyebrow designer (brown)
Läppar – gloMinerals Lipstick (Snapdragon)

IMG_1193_111

Fint va? :)

IMG_1253_111 IMG_1230_111

Vad tycker ni om blå mascara? Tycker ni det är snyggt, och skulle ni kunna/brukar ni ha det? :)

Kram! ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here