Jag har väldigt lätt för att få gula toner i mitt hår. När jag bleker utväxten så måste jag alltid ha silverinpackning efteråt.

Nu på sommaren märker jag också av detta, för när håret börjar solblekas så smyger den där gula tonen fram sakta men säkert.

Min frisör förvarnade mig om detta innan vi åkte till Grekland, så jag köpte ett kit med silverschampo, silverbalsam samt en vit ”color bug” från Kevin Murphy.

När min frisör hade balsamet i håret efter blekningen, så fick det mycket mer glans och lyster än när man har i vanligt silverschampo/inpackning! Nyansen går liksom mer åt det beigerosa hållet än det blågrå.

Jag var fortfarande ganska nyblekt när jag testade hemma första gången, så jag behövde egentligen inte få en mer kall ton i håret, jag var bara så nyfiken på mina nya grejer. Silverbalsamet är lika blålila som ett silverschampo.

Otroligt effektiva grejer!  Hade i vanligt schampo och och sen silverbalsamet, sköljde ut direkt utan att låta det verka. Och dagen efter frågade en kille på jobbet om jag gått och blivit gråhårig.

Detta såg jag inte speciellt negativt, eftersom jag var så kall redan innan. Och den där lila nyansen som lätt uppkommer gick bort efter en tvätt. Istället insåg jag bara hur extremt effektiva produkterna är, verkligen superbra om man har fått nån bleka-håret-hemma-incident ;)

 

Nu när det varit sommar och sol ett tag, och mina gula toner kommer krypandes igen, så passade jag även på att testa den vita hårkritan som medföljer i kitet.

Var lite skeptisk till den först faktiskt, men den är superbra till mina gula områden! Jag har vissa slingor i håret som blir gulare än andra, men dom trollas bort direkt!

Man bara lägger en hårslinga mot hårkritan, och trycket lätt med tummen medan man drar neråt.

Resultatet blir väldigt naturligt och bra! La för skojs skull lite i utväxten också för att testa, men där blev det mest grått.

 

Alltså, tummen upp för Kevin Murphy’s silverserie ”Blond With Benefits”! Men var försiktig när du testar för första gången, låt det inte verka för länge då den är så himla effektiv.

 

Min vita color bug är solklart en ny favorit i necessären!

LÄMNA ETT SVAR