Dagens sminkning gjorde jag igår, och så fort jag har publicerat den ska jag spriiiiinga ut till sminkrummet (garaget) och göra en ny sminkning med nyheterna från Paese som jag publicerade på byher.se idag, det kliar i fingrarna! :)

Men denna är också gjord med produkter från min webshop, den bruna ögonskuggan är från YAG Mineral och resten är från 40 paletten.

De ljusa läpparna är Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 912. Den ljusaste 901 blev slutsåld direkt (alla älskar nude-läppar!) men 912 är en bra nude-färg när man har blivit lite solbrun och inte vill ha superljusa läppar, så det är ett tips!

Jag älskar att blanda brunt och blått, visst är det snyggt ihop? :)

IMG_5316_111

blå-och-brun-sminkning

IMG_5276_111

Ljus ögonskugga i ögonvrån.
Ljusblå ögonskugga innerst på ögonlocket.
Blå ögonskugga ytterst på ögonlocket.
Brun ögonskugga sotat längs globlinjen och undre fransraden.
Svart eyeliner med vinge, IsaDora Flex Tip Eyeliner
Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

IMG_5296_111

IMG_5304_111

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here