Nu arbetar Amir på Creative Makeup By Her med permanent makeup på heltid!

Jag har nämnt tidigare att Annika börjar med lärlingar, men Amir är inte en lärling då han faktiskt har arbetat med permanent makeup längre än Annika, i hela 12 år har han tatuerat, bland annat i Dubai (Annika firar 10 år i branschen 2016). Amir har blivit handplockad av Annika och är lika pedantisk och noggrann som henne, och en otroligt skicklig permanent makeupartist.

amir

Amir har tatuerat på salongen och lärt sig Annikas ideal, tekniker och färger, och nu arbetar han som sagt äntligen här på heltid :) Ni kan boka eyeliner, läppar och ifyllnad tidigare kunder (även ögonbryn) hon Amir, och han gör även återbesök på Annikas kunder. Väntetiderna blir nu betydligt kortare.

Boka online på Creativemakeup.se!

amir 2

Om Amir:

”Permanent makeup kom in i mitt liv i tidig ålder då min morbror Maxim är en av Mellanösterns största och mest erfarna permanent makeupartister. Jag lärde mig av honom och började arbeta med permanent makeup i Syrien 2004, och har även arbetat i Libanon. 2010 flyttade jag till Dubai där jag började jobba med människor med olika nationaliteter och bakgrunder vilket har förfinat, vässat och fördjupat min tatueringsteknik. Tatueringsmaskinen är min bästa vän och har blivit en del av mina fingrar.

Sommaren 2014 flyttade jag till Sverige, jag kan väldigt lite svenska men är väldigt duktig på engelska, och självklart också arabiska som är mitt modersmål. Jag träffade Annika när jag hade varit i Sverige i ett år, och blev väldigt inspirerad, hon är så talangfull, konstnärlig och en väldigt professionell tatuerare och jag blev direkt intresserad av att arbeta med henne och byta erfarenheter. Efter att ha gjort hundratals tatueringar på människor med olika åldrar, färger och ansikten, så kan jag lova dig det bästa av det bästa. Permanent makeup som är skräddarsytt för ditt ansikte och dina önskemål, och du kommer vara en del av processen enda från konsultation till att bestämma form, storlek och färg.

Efter att ha jobbat i olika delar av världen så ser jag stora skillnader i smak, tillvägagångssätt och filosofi när det kommer till permanent makeup, och därför kan vi nu på Creative Makeup By Her erbjuda den bästa blandningen av enkel europeisk elegans och den antika äktheten från Mellanöstern!”

Det är bara att hojta till om ni har några frågor! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here