Oriflame har för bara två dagar sedan lanserat en helt ny mascara i The ONE-serien – Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara!

Det är en volymmascara som får två tummar upp av mig, jag kan verkligen rekommendera den till er som gillar volym!

IMG_0054_111

Första gången jag testade den så krävdes det lite pill med en ren mascaraborste efteråt för att få separerade fransar också. Mina fransar har nämligen väldigt lätt för att kladda ihop om det kommer för mycket på en gång, och som ni ser så är det väldigt mycket mascara på toppen av borsten!

Men nu har jag fått in snitsen på det och får jättefint resultat, och jag upplever också att efter bara några få användningar så är det lite mindre mascara på toppen av borsten, vilket gör det hela mycket enklare :)

IMG_0035_1.jpg1

Jag hann måla eyeliner på ena ögat innan jag kom på att jag skulle visa er mascaran. Med andra ord, jag har eyeliner på det o-mascarade ögat men enbart mascara på det andra!

Snyggt va? :)

Jag tycker att hållbarheten är väldigt bra också, och upplever inte att den smular eller kladdar av sig när jag blir oljig under dagen.

Mascaran finns att köpa på Oriflame.se och kostar just nu bara 99 kronor istället för ord. pris 159 kronor!

Kram ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here