Igår var jag som sagt på plats på Hårbolaget i Uppsala och gjorde Malin snygg inför sitt bröllop!

Det är superkul att göra brudsminkningar tycker jag, själva stämningen är så lycklig samtidigt som det är nervöst och uppspelt :)

Malin är en supersöt tjej som i princip inte brukar sminka sig alls till vardags, så det blev en ljus och enkel sminkning som ramar in och förstorar ögonen. Och en eyeliner med vinge också som ger blicken ett snyggt lyft!

Jag fotade några snabba bilder, önskar jag var duktigare på att fota även när jag inte är hemma, men ni ser sminkningen i alla fall trots halvdan kvalité. Här är hon fixad och klar förutom klänningen som skulle på nere i kyrkan:

IMG_7983_111_111

Grundsminket är nudh mineral.
Ögonbrynen Anastasia Brow Pen Universal Deep
Ögonskuggorna är från 40-paletten

brudsminkning - kopia

Visst blev hon fin? :) Och allra viktigast, hon verkade helnöjd också! Ni vet när man har applicerat mascaran och sminket börjar närma sig sitt slut, så ser man det där lilla leendet när hon tittar sig i spegeln, då behöver man inte fråga liksom ;)

Jag sminkade även hennes mamma, som inte heller brukade sminka sig alls, knappt mascara. Sådana sminkningar är roliga att göra, men också väldigt svåra för det är så himla olika vad sådana personer känner sig snygga i. Dom har ju satt sig i sminkstolen av en anledning, samtidigt som pyttesmå förändringar kan få dom att känna sig som en helt annan person vilket man så klart inte vill. Men många vill inte heller köra på en för  enkel sminkning, dom har ju ändå betalat för det och som sagt satt sig där av en anledning.

Så det är bara att lägga lite i taget hela tiden och fråga sig fram hur dom känner. Dottern vågade sig på en hel del smink i slutänden, men på mamman slutade vi efter en brun fransmarkering och mascara. Men hon verkade också känna sig jättefin! :)

Ha en trevlig söndag fina ni!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here