Här kommer några av mina senaste förvandlingar med brynplockning och färgning som jag gjort på min salong Creative Makeup i Uppsala! :)

Vill du också boka tid hos oss? Vi är flera makeupartister och alla är lika duktiga! Boka online här eller ring oss på 018 10 50 13.

Här är några kunder som jag fixat brynen på under sommaren:

Visst blev det här resultatet superfint? :) Så roliga bryn att plocka och jag fick jobba en hel del med saxen också vilket jag tycker är kul.

På efterbilden har jag fyllt i pyttelite med penna och bryngelé också, med Pixi Natural Brow Duo i nyansen Natural Brown.

Här ser ni resultatet innan jag fyllde i med smink också:

Har man så här fylliga bryn behöver man inte sminka mycket alls för att få ett välformat bryn, men det gör ändå jättestor skillnad :)

Här är en bloggläsare från Göteborg som hade vägarna förbi Uppsala och passade på att komma in till mig och göra brynplock och färg + fransfärg! Blev sån stor skillnad!

Det här brynet har jag ingen förebild på men vi gjorde brynplockning, så dom var mörka redan innan. Så fina bryn!!

Den här kunden hade väldigt glesa bryn men det kom fram mycket ”fjun” när vi färgade så blev en jättefin form och hon var såå nöjd! Direkt efter sitter det lite färg kvar på huden så det ser lite sminkat ut i ytterkanterna men det är det inte. Men formen kommer vara lika fin så fort färgen släppt från huden (släpper typ direkt när man tvättar ansiktet ordentligt 1-2 gånger).

Hoppas ni blev inspirerade!

Kram ♥

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here