Igår sminkade jag min kompis Frida och fick fria händer, alltid lika kul!

Fridas ögonform är inte superenkel att göra en eyelinervinge på, då globlinje-linjen är ganska lång på sidorna så att den är i vägen där man vill måla vingen. Så jag gjorde en sminkning som ger samma effekt som en bred eyelinervinge när man tittar rakt fram, lite cat eye-form, men när man blinkar så är det egentligen en smokey eye med svart och grått.

Enkelt och fint när man inte vill bråka med en skarp eyelinervinge, och extra bra tips för er med hooded eyes!

IMG_6708_1111 IMG_6712_1111Och så här ser det ut när hon tittar neråt.

IMG_6725_1111

Fint va? :) ♥

5 KOMMENTARER

  1. Så himla tummen upp för hooded-eye knep, speciellt för oss med långa veck i globlinjen som suktar efter eyelinervingar :)

  2. Superfint :-) då även jag har samma ögonform så skulle en steg för steg vara toppen då jag ofta står och svär över eyelinern 😄

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here