Jag fotade en steg för steg-beskrivning med tips för hur man kan göra en eyeliner med vinge när man har hooded eyes/hängiga ögon, och efter det så gick jag lite bananas med eyelinern och gjorde en väldigt tydlig cat eye-eyeliner!

Så det fick bli dagens sminkning! Lite coolt tycker jag, hoppas ni tycker det också :)

IMG_0125_111

Läpparna är en läppenna på hela läppen – Dr. Hauschka Lipliner i nyansen 03 Soft Rosé. Superfin färg va? :)

IMG_0098_111

Svart eyeliner, Oriflame The One Eye Liner Stylo.
Svart kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Linea Automatic Eyeliner (Black Glam)
Vit ögonskugga i ögonvrån, Yag mineral eyeshadow (Star White)

IMG_0113_111  IMG_0130_111

Hoppas ni alla får en supertrevlig kväll! Själv ska jag sätta mig och börja förbereda inlägg inför imorgon då det är dags för en heldag på Creative Make Up igen :) Har fått en hel del bokningar så det är superkul!

Kram, kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here