För ganska länge sedan så skrev jag ett inlägg på Modern Mom om mina tänder, att jag tackade nej till tandställning för att jag inte tyckte att dom var fula och att man inte ska ha komplex över sina tänder, för det är charmigt och unikt med en icke-helrak tandrad : )

Då och då får jag fortfarande höra av personer hur mycket dom uppskattade det inlägget, och det glädjer mig verkligen! Därför återpublicerade jag det för några veckor sedan i skönhetsfliken på Zara Larssons blogg, tänkte att jag skulle sprida min visdom där där jag har en lite yngre målgrupp ; )
Dock fick jag både ris och ros, det var många som inte höll med mig faktiskt. Allt från ”det här var det bästa jag läst” till ”du borde ha tackat jag till tandställningen”.

Självklart är jag inte emot tandställning om man vill ha det, och självklart förstår jag att tandställning i de flesta fallen ges p.g.a. andra problem än utseendet och då ska man ju så klart tacka ja. Det jag ville ha sagt med inlägget var att det inte är fult att inte ha raka tänder, eller tänder som på annat sätt inte är som idealet idag. Alla behöver inte se likadana ut och sneda tänder är inget skönhetsfel.

Läs inlägget här och kom gärna med åsikter! : )

IMG_9072_111

Kraaam!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here