Jag fick hem ett så otroligt sött pressutskick för några veckor sedan, klubborna Chupa Chups har släppt en egen mini-kollektion med läppglans som smakar och doftar precis som klubbfavoriterna!

Det är supersöta förpackningar som ser ut som klubbor, och smakar lika sött på läpparna :)

IMG_5424_111

Läppglansen släpptes i butik i september och kostar bara 39 kronor styck, dock fick jag ingen info om i vilka butiker de säljs i Sverige och hittade inget när jag googlade – ska kolla upp det!

IMG_5435_111

Söta va? :)

IMG_5441_111

Glanset är i den runda delen, och skruvar man av klubbskaftet så är det en liten applikator där inne som man kan applicera läppglanset med :)

Glansen doftar precis som klubborna och jag har smakerna jordgubb, hallon och melon, mums! Hallondoften är min favorit, men alla doftar supergott!

chupa-chups-lip-gloss

Glansen är lätt färgade också, ger inte mycket färg alls men en liten tonförändring. Perfekt till vardags!

Dom känns lite klibbiga på läpparna, så ingenting för mig egentligen, men om man inte har någonting emot det så är dom ju roliga och bra :)

IMG_6014_111

Urgulligt att plocka upp ur väskan och bättra på under dagen!

Kul presenttips också :)

Kram på er! ♥

3 KOMMENTARER

  1. Åh herregud! Dom här MÅSTE jag bara skaffa!!! <3 Hoppas man får dom i Finland också.

    Kram från syster!

  2. Din blogg är så seg för mig i min telefon.. Vet inte om det bara är för mig eller om det är så för alla, men ganska ofta laddar bilderna segt :/ tråkigt, vill ju läsa en av mina favoritbloggar så fort som möjligt ;)

  3. Åh!! Dessa måste jag ha tag på till min dotter som fyller 11 snart. De hade varit perfekta! Hon kommer att få lite smått och gott i make up, så det hade varit kul att plocka ihop en ”godispåse” med lite smink i :-)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here