Igår var jag på pressfrukost med Ciaté, verkligen supermysigt!

Gott att äta, presentation om Ciaté (vilket var superbra för mig som faktiskt inte har så stor koll på märket) och sedan presentation av både vår- och sommarnyheterna. Sedan fick man även naglarna lackade, och jag valde ett supersött citrongult nagellack :)

Vårnyheten fick vi med oss hem, och det är inte mindre är flower manicure, blommanikyr, som är precis som det låter – blommor som man kan dekorera naglarna med!

Det är äkta, torkade och pressade små blommor. I varje kit får man med två burkar som båda innehåller två olika blommor, så fyra olika slags blommor totalt.

Kitet finns i ljusblått och rosa. Till det ljusblå är blommorna lila, blå och röda, och till det rosa lacket är dom gula, blå och vita.

IMG_5125_111

 

I kitet ingår:
Två burkar med blommor
Ett färgat nagellack.
Ett topplack.
En pincett
En nagelfil.

Pincetten är till för att kunna hantera de små blommorna, utan att behöva plocka med sina stora fingrar. Nagelfilen är ifall man vill lägga en blomma på sidan av nageln och den sticker ut litegrann, då kan man bara fila av den!

 

 

IMG_5142_111

IMG_5137_111

 

Så här gör man:
1. Måla det färgglada nagellacket på alla naglarna.
2. Vänta tills det färgade nagellacket har torkat helt.
3. Måla ett lager topplack.
4. Applicera blomman/blommorna på nageln.
5. Måla ett till lager topplack, så att blomman sitter fast ordentligt på nageln.

Mitt tips är att först och främst göra en nagel i taget när du grejar med blommorna. Sedan när du har gjort ena handen så låt den torka helt innan du börjar på den andra, det är svårt att greja med pincetten utan att förstöra lacket om det inte har torkat på den handen än.

 

IMG_5155_111

 

Det var inte jätteenkelt första gången tyckte jag, jag ska göra ett nytt försök idag när syrran kommer på fika och man ändå bara ska sitta still och dricka kaffe :) Ni får fler bilder på det resultatet sen!

Men visst är det en superkul idé??? Naglarna blir superfina och våriga!! :) Vårkitet kommer börja säljas i Sverige om ca 2-5 veckor.

Blir ni sugna? :)

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here