Här kommer äntligen min ”första” sminkvideo!! Jag har testat på det här förut, men det här är min första den här gången om man säger så :)

Hoppas filmen är till hjälp och att ni tycker om den! Var snälla, haha.

Jag personligen skulle vela ha lite mer ljus, och så blir det suddigt ibland med autofokusen, men det är sånt man lär sig på vägen, det kommer bli bättre och bättre!

Kram ♥

8 KOMMENTARER

  1. Jättebra video! :) Lite mer ljus, som du sa. Och ekot som tidigare nämnts :) Jag gillar sminkvideos där man har en diskret melodi i bakgrunden, så det inte blir så tyst när man inte pratar :) Och berätta gärna vilka produkter du använder! :) Primer, skuggor, borstar, läppstift. Ser fram emot fler videos! :D

  2. Åh den var ju jättebra och håller med om ”ekoljudet” men fortsätt med detta för jag vill lära mig mer!!

  3. Jättebra ju! Mer videor till oss som läser din blogg slaviskt! ;) Lite mer ljus hade kanske inte skadat men annars är du superduktig på att förklara. Du måste sluta vara så självkritisk :)

  4. Jätte bra video! Tycker du förklarar å visar bra. Hittade din blogg igår när jag sökte på askorbinsyra mot grönt hår ;).
    Jag kikar in fler ggr här, absolut!

  5. Jättefin sminkning och bra förklarat för oss 50+ haha.Videon var jättebra,kanske liite mörk men ändå inte så farligt.Men jag har varit nöjd med dom andra videorna du har lagt upp.Sen älskar jag bara din dialekt,du låter så himla gullig,kram :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here