Jag känner att jag redan har blivit vinter och snö-inspirerad och vill leka med kalla färger och glitter hur mycket som helst!

Och jag tänkte börja med en kall sminkning som fungerar både till vardags och till fest beroende på hur mycket man brukar sminka sig. Det är en väldigt enkel sminkning och jag bjuder även på en steg för steg-beskrivning så att ni ser tydligt hur jag har lagt skuggorna : )

Hoppas ni gillar den!

Läppstiftet jag har använt är Paese Argan oil lipstick i nyansen nr 17, jag har bara applicerat litegrann för att få ett så naturligt men ändå ljust och fint resultat som möjligt.

Jag har använt ögonskuggspaletten Lumene Long-Wear Duet Eyeshadow i nyansen 10 Glistening Water som består av två kalla nyanser av blått, en mörk och en ljus. De är superfina tillsammans i en vintrig sminkning!

Ett tips är att börja applicera den mörka skuggan och markera hur mycket du vill mörka ner, och sedan applicera den ljusa. För börjar man med den ljusa så är det nämligen lätt hänt att man applicerar på ett större område än man egentligen hade tänkt sig, och måste applicera den mörka lite ovanpå den ljusa ögonskuggan. Detta kan resultera i att den mörka skuggan inte blir lika intensiv i färgen och övergången ser inte lika snygg ut.

1. Mörkblå ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen.
2. Ljusblå ögonskugga innerst på ögonlocket och i ögonvrån.
3. Applicera den mörkblå skuggan även längs undre fransraden.
4. Tona ut kanterna.
5. Avsluta med mörkblå eyeliner och mascara, Oriflame Eyeliner Stylo (Blue) & Magnetic Lash Mascara.

Vad tycks? : )

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here