Jag älskar cut crease-sminkningar, alltså en sminkning där globlinjen är väldigt markerad. Eller i mitt fall en ”fejkad” globlinje då jag alltid sminkar den högre upp än vad den är för att få ögonlocket att se större ut :)

Så idag tänkte jag bjuda på lite extra cut crease-inspiration! Här kommer sex stycken av mina favorit cut crease-sminkningar:

cutcrease

Vilken tycker ni är snyggast? ♥

5 KOMMENTARER

  1. Hej Helena :D måste bara rekommendera alla att shoppa på byher.se så otroligt snabb service, beställde lördag natt och fick nu på måndag :o är så nöjd. Och alls produkter är helt underbara! Beställt flera gånger och kommer göra det snart igen när jag blir sugen på fler produkter du tipsar om ;) kram på dig fina människa

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here