En kopparfärgad ögonskugga är så fint, jag är riktigt svag för det!

Trots att det är en vanlig nyans i sminkvärlden så är det inte helt enkelt att hitta en perfekt kopparögonskugga enligt min smak – dom blir ofta för bronziga.

Men nyansen 428 från Paese Sparkle Eyeshadow är den perfekta kopparnyansen! Den är tillräckligt bronzeröd för att inte bli ”bara orange” men tillräckligt orange för att verkligen få fram den koppriga tonen. Dessutom är skuggan skimrig åt det metalliska hållet vilket blir pricken över i!

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag :)

BAS:

Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Correcting)
Puder – Paese Bamboo Silk Powder
Concealer – Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
Foundation –
 glo Pressed Base Mineralfoundation (Golden medium)
Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
Contouring – Paese Contouring Palette (2)
Rouge – Paese Powder Blush (57)
Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Ögonbryn – glo Micro Brow Pencil (Light brown)

Läppstift –  Paese Silky Matt Liquid Lipstick (706)

Det är någonting speciellt med ljusa läppar och samma ögonskugga på hela ögonlocket som gör att jag alltid vill ha ganska sparsamt med mascara, tycker det blir så fint när det bara är själva ögonskuggan som tar fokus! :)

ÖGON:

Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

Grunda med ögonprimer innan du börjar! Jag använder Pixi Eye Bright Primer.

  1. Kopparskugga på hela ögonlocket, Paese Sparkle Eyeshadow (428)
  2. Samma skugga längs undre fransraden
  3. Samma skugga längs globlinjen, tona ut
  4. Ljus skugga i ögonvrån och under brynet, Paese Sparkle Eyeshadow (407)
  5. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara

Vill du ha exakt samma resultat som mina bilder så komplettera med en ljus penna längs vattenlinjen också, t.ex. glo Precision Eye Pencil (Peach). Min är tatuerad ljus :)

Klart!

Jag skulle kunna ha denna ögonmakeup varje dag och aldrig tröttna!

Ibland funderar jag på hur jag skulle sminka mig varje dag om jag inte gjorde olika looker till bloggen och jag tror att det hade blivit många looker liknande denna – en utvald ögonskugga som är så fin att man bara behöver den runt hela ögat och inget mer :) Enkelt och effektfullt!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here