Egentid är jätteviktigt tycker jag, både för insidan och utsidan. Och med egentid menar jag inte att bara vara ensam, utan lyxig  egentid där man tar hand om sig själv och gör precis det man mår bäst av för stunden!

Miska är inte hemma ikväll/inatt och jag tänkte därför ha lite lyxig egentid hemma i lägenheten. Så här ser min kväll ut:

1. Ta en låång dusch
Typ alla jag har bott med har tröttnat på Celine Dion, då jag lyssnar på det typ jämt! Så nu ska jag skrubba hela kroppen gnisslande ren till tonerna av underbara Celine, och med all säkerhet sjunga till också, utan att störa en kotte :)

2. På med ansiktsmask och mysiga kläder
Jag blir riktigt avslappnad av ansiktsmask, vet inte varför, kanske psykiskt för att man sitter helt still men ändå gör lite nytta samtidigt?

3. Titta på Sex and The City
Jag tröttnar aldrig på denna underbara serie, och eftersom jag har så dåligt minne så blir det alltid som att titta på den för första gången haha. Man både skrattar och inspireras! Gjorde ett test och fick veta att jag är mest lik Carrie Bradshaw, så nu vet ni det ;)

Carrie-Bradshaw-closet1
Jag kan nog hålla med det testet, bara garderoben som fattas! Fast jag är nog en hel del Charlotte också tror jag :)

4. Äta ost och kex till middag
Jag är nöjd så länge jag inte är hungrig, mer än så bryr jag mig inte om mat när jag är ensam. Inte kul att laga, inte kul att äta. Ost och kex dock, muums!

5. Och sedan jobba framför datorn med ett glas alkoholfritt bubbel, vindruvor och hög musik!
Efter slapp-tiden ska jag fortsätta jobba. När Miska är hemma så vill jag ju umgås med honom, så jag passar på att få så mycket gjort som möjligt när han ändå inte är här :) Men det blir senare när det blivit lite mörkare ute, då är det lättare att se dataskärmen och alla färger i bilderna!

Det blir en tidig kväll i alla fall (om jag kan somna, har alltid svårt för det när jag är ensam) för imorgon ska jag vara på plats hos syrran 06.30 och vara barnvakt till mina små trollungar :)

Hoppas ni har en lika trevlig kväll som jag!

IMG_7320

Puss på er!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here