Ni har väl inte missat alla härliga body butters från Zoya Goes Pretty som nu finns på Byher.se? Läs mitt inlägg om dom här om ni vill läsa mer!

En av dessa är Virgin Cacao Butter som faktiskt är 100% ekologiskt kakaosmör, och den har blivit min favorit! Jag älskar chokladdoften :)

Det nyttiga fettet från kakaobönan ger huden näring, gör den mjuk och hjälper till att bevara fukt. Kakaosmör är jättebra för torr, sprucken och narig hud, och dessutom hjälper den till att minska bristningar och göra ärr mindre synliga! 

Det går jättesnabbt in i huden också vilket jag tycker är toppenbra!

IMG_7820_111

Cacao Butter är den längst till vänster på bilden.

Kakaosmöret är inte utspätt alls, inte ens med vatten, för att vara så närande för huden som möjligt. Detta ger en ganska hård konsistens i rumstemperatur men den smälter superfort i händerna och blir som en genomskinlig olja.

Jag använder den på mina torra smalben, händer och läppar! :)

IMG_7924_111 IMG_7931_111

Zoya Goes Pretty Virgin Cacao Butter kostar 129 kronor och finns att köpa här :)

Ha en underbar lördag allihopa!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here