För någon vecka sedan skrev jag en kommentar på Hiilens blogg, då jag tycker att hon har blivit så duktig och lägger ner så mycket tid på sina inlägg. Detta gjorde henne så glad, att hon faktiskt skickade ett litet produkt-kit till mig! :)

Där i låg bland annat Emite Make Up Aloe Powder Blush som var en ”Limited Edition”-produkt i deras sommarkampanj 2012, men den ser fortfarande ut att finnas till försäljning här! Det går i alla fall att lägga den i varukorgen.

Ni får ursäkta slarviga bilder, men jag har bråttom iväg och ska fixa mina naglar hos Nails Uppsala idag så jag är lite stressad :)

Hur som helst så gillar jag detta 3-färgade puder! De två mörkaste nyanserna appliceras under kindbenen och den ljusa används som highlighter ovanpå. Mittenfärgen använder jag dessutom som shading till resten av ansiktet.

Aloe Powder Blush innehåller extrakt från “sommarsnöklocka” (som ger en anti-age effekt, sträcker huden och jämnar ut fina linjer) samt Aloe vera och mjukgörande jojobaolja. Perfekt sommarprodukt med andra ord!

aloe-powder-blush---limi

 

Jag tycker att färgerna är jättefina, de är väldigt pigmentrika så man får vara försiktig och skaka av borsten innan man applicerar i ansiktet då man behöver så lite! Den mörkaste tonen är lite för mörk för mig just nu, men kommer vara superfin när man fått lite färg.

Förpackningen är tillräckligt stor för att man enkelt ska kunna ta enbart en färg, eller flera på borsten!

IMG_6227_111

 

Tummen upp säger jag, kommer absolut fortsätta använda denna produkt! Dock lite saftigt pris, 310kr.

Kram på er!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here