Hej på er!

Vet ni vad jag har gjort precis? Min andra sminkvideo! Eller andra och andra, jag har gjort typ 100 stycken som inte publicerats haha, men den här blev nog tillräckligt bra så att ni kommer få se den så fort den är färdigklippt o.s.v. och då är det min andra publicerade film!

Jag gjorde en snabb och enkel lila vardagsmakeup med tre skuggor från triopaletten 110 Luxus från Paese Shimmer Trio Eyeshadow. Jag vet att ni vill se mer avancerade sminkningar men även jag måste börja lite enkelt innan jag får in alla tekniska finesser.

Sminkningen är perfekt om man vill vara lite extra fin men samtidigt vardaglig, t.ex. på en dejt, ett viktigt möte eller bara för att liva upp dagen :)

Hoppas ni gillar den!

IMG_0053_111

Lila ögonskugga på hela ögonlocket.
Ljusrosa ögonskugga i mitten av ögonlocket.
Vit ögonskugga i ögonvrån och under brynet.
Svart lashliner med ögonskugga, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen, Benecos White Natural Kajal Pencil.
Svart mascara på överfransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

110

Den här trioskuggan finns på Byher.se för 79 kronor, och det är som sagt nyansen 110 Luxus :)

IMG_0063_111

Läppstift, Paese Lipstick med arganolja i nyansen 17.

IMG_0069_111 IMG_0114_111

Kraam! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here