Jag fick positiv respons på mer entreprenörssnack i bloggen, kul! Jag tänkte därför börja med någon slags följetång, där jag både pratar om mina åsikter kring ämnet samt hur allt har börjat. Det känns lite knasigt att dra en berättelse om ”hur allt började” som om man redan kommit till målet haha, jag är ju fortfarande i början, men för er som inte följt min blogg så länge så kanske det är trevligt med lite bas-info när ni följer med mig i karriärsresan :)

På tal om det, när jag skriver att ni som fortsätter läsa mig blogg kommer få följa min karriärsresa, så tänker många kanske att det är lite väl självsäkert? Jag har ju redan kommit en bit, tänk om jag inte kommer så mycket längre? Då kommer jag titta tillbaka på det här inlägget och skämmas sen.

Men jag skulle säga att det redan är vid den här punkten som allt började – självsäkerheten. Jag är inte en person med världens bästa självförtroende när det gäller vad jag klarar av att göra och åstadkomma, men jag är väldigt säker på att allt jag drömmer om kommer att slå in så länge jag fortsätter vara positiv och göra det magkänslan säger åt mig just nu.

Det går inte att planera livet i minsta detalj, men jag tror starkt på attraktionslagen, magkänslan och ödet, och det är det som hjälper mig framåt hela tiden!

IMG_6416_111

Miska tror också på det här med attraktionslagen, och jag är övertygad om att det också är en hjälpande hand i det hela. Sen han började läsa på om attraktionslagen, så att vi plötsligt var två under samma tak som önskade (och kämpar för) samma saker, så har utvecklingen skett med raketfart!

Jag minns inte exakt vilken månad, men jag vet att det i alla fall var i år som Miska började läsa böckerna om ämnet. Jag hade då börjat jobba en dag i veckan på Creative Make Up, mest för att Annika behövde hjälp och jag behövde omväxling – helt omedvetandes allihopa om att inom några månader kommer vi vara delägare i samma aktiebolag med både anställda och en 360 kvm stor salong med skyltfönster ut mot en av Uppsalas mest trafikerade gator!

Jag har alltid haft den inställningen att det man vill ha det får man! Och det är det som hela attraktionslagen går ut på, det man vill ha det får man så länge man är en positiv person som har kontakt med ”sina inre källa” som man kan kalla det. Jag har det tänket inbyggt av någon anledning och har alltid tänkt så, men Miska har läst böcker som hjälpt honom mycket kring detta. Så det kan jag rekommendera för er som inte är insatta :)

Både jag och Miska är så bombsäkra på att vi har en succékarriär framför oss, att vi i huvudet redan är några år fram. När vi åt middag förra veckan så kom vi på oss själva med att säga ”det vore så himla kul att investera i ett mindre företag och hjälpa det att bli stort” medan vi själva fortfarande är på ruta ett i vårt eget företag haha.

Och det är redan lite för mycket som har gett vårt företag en spark i rumpan för att jag ska kunna tro att det enbart är slump, jag tror stenhårt på att det är alla positiva tankar och grundinställningen som gör det största jobbet! Även fast det självklart ligger massor av arbete bakom också.

IMG_6415_111

Sammanfattning – Grundinställningen är det allra viktigaste för att lyckas, och att ha 100% stöd och hjälp från din andra hälft. Det sistnämnda kanske inte är det lättaste att skaffa om man inte har det, men jag tror faktiskt att det är attraktionslagen som har gjort att jag dragit till mig Miska från allra första början ;) ♥

Tror ni på attraktionslagen? Eller tycker ni jag låter som en flummig hokus-pokus-gumma?

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here