Häng med på Real Techniques event ”A fabulous night of makeup” på Café Opera med mig och min bästa kompis Frida i min senaste vlogg på Youtube! :)

Följ oss från sminkförberedelser till tågresa, eventet och sedan efterhäng på Fridays och till sist genomgång av goodiebag hemma hos Frida :) Bra trött och sliten där i slutet klockan halv 2 på natten haha.

Hoppas ni gillar videon!

Prenumerera gärna på min Youtube-kanal ♥

img_0947_111 img_0950_111 img_0953_111

img_0980_111 img_0958_111 img_0959_111

Riktigt lyckat event! Ska visa alla borstar och fina produkter i inlägg lite tydligare inom kort. Riktigt proppad goodiebag och jag har dessutom fått pressutskick på en del av borstarna och sminksvamparna från Real Techniques tidigare, så jag har ännu mer att visa än vad som fanns i goodiebagen :)

Kram på er!namnlogo

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here