Förut använde jag ansiktsvård från Exuviance, det gör jag inte längre (jag använder Sanctum) men kan fortfarande rekommendera Exuviance för jag var väldigt nöjd med det :)

Nu har jag testat Exuviance nyhet ”Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35” – en dagkräm med solskyddsfaktor 35!

Jag har bara testat den en dag, och kommer spara resten till vi åker till Kap Verde i november. Man ska ju helst inte blanda märken hur som helst, men en hög spf behöver jag ju i alla fall och då lär ju denna vara bättre för huden än många andra krämer tänker jag :)

IMG_4970_111

Denna kräm har många positiva egenskaper, bland annat:
*Exfolierar (tar bort döda hudceller och smuts)
*Återfuktar
*Minimerar pigmentfläckar från sol och akne
*Oljefri
*Parfymfri
*Passar alla hudtyper, även känslig hy
*Innehåller antioxidanter
*Motverkar rynkor och fina linker
*Innehåller en talgreglerande växtblandning som kontrollerar överskottsfett.

Den sista punkten + det höga solskyddet fick mig extra nyfiken, tänk att vara en dag i solen och slippa bränna sig, slippa bli flottig i ansiktet och vårda huden samtidigt :)

Om jag har förstått det rätt så ”kontrollerar” den en oljig hy under dagen så att man ser mindre oljig ut redan från första användningen, och med tiden så ska den dessutom få huden att producera mindre olja.

IMG_4996_111

Obs, produkten lanseras först i september och kommer då kosta 399 kr.

Jag har som sagt testat denna i en dag, den är skön att smörja in sig med utan att bli kladdig, och man kan börja sminka sig i princip direkt efter applicering. Huden känns len och återfuktad.

Efter en hel dag med smink (och utan ansiktsprimer) så kan jag nog påstå att jag är mindre oljig, jag blev inte oljig lika snabbt i alla fall men jag blev ändå oljig. Så jag får inte samma resultat som med min nermattande primer jag använder annars, men som sagt så ska denna kräm hjälpa mot fet hy på sikt och inte främst på en gång.

Så ni som använder Exuviance och känner att detta vore någonting för er hy, kan hålla utkik efter denna i september :)

Kram!

 

3 KOMMENTARER

  1. Det här lät verkligen något som skulle passa mig. Jag blir blank ganska snabbt. Synd att jag måste vänta till september för min ansiktskräm börjar ta slut nu ;). Kram.

  2. Vilken nermattande primer använder du? Det här med att bli som en spegel i pannan framåt eftermiddagen under sommaren är ett stort problem för mig.

    Ha en trevlig helg!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here