Jag har den senaste tiden fått många önskemål om att lägga upp en tutorial och visa er steg för steg hur jag gör en snygg eyeliner med vinge, så nu har jag gjort det! :)

Hoppas den är till hjälp ♥

Jag har använt Paese Penliner från Byher.se, den är slut för tillfället men jag kommer ta hem den igen!

eyeliner-med-vinge 1. Måla en tunn och skarp linje längs hela övre fransraden.
2. Måla en linje i samma vinkel som undre fransraden, så långt ut som du vill att vingen ska vara lång.
3. Titta rakt fram och dubbelkolla från sidan så att linjen är rak även när du tittar framåt. Det lilla hudvecket från globlinjen kan ”bryta” eyelinervingen annars, och då får man försöka måla denna linje så att den inte är så nära det hudvecket.

Tips! Har du mycket hud på ögonlocket och måste måla vingen väldigt långt ut från ögat för att den inte ska brytas av hudvecket från globlinjen, måla då ner eyelinern även ytterst på undre fransraden så att du binder ihop vingen med undersidan av ögat. Då får du en form som lyfter ögat mer, för om eyelinervingen hamnar för långt ut från ögat så lyfter det inte blicken, utan ser bara ut som en grej som inte hör till sminkningen.

eyeliner-tutorial

4. Forma vingen genom att dra en linje från ytterspetsen som mjukt smälter in med linjen längs fransraden.
5. Fyll i det lilla tomrummet i vingen och måla eventuellt mer eyeliner för att jämna till kanterna om det behövs.
6. Använd en svart ögonskugga eller en kajalpenna och markera fransraden så att huden inte syns mellan fransarna. Då kommer sminkningen att se mer färdig ut när du applicerar mascaran sen!

eyeliner-med-vinge-steg-för-steg

Och så här set det ut när det är klart!

Man kan ju variera en eyeliner med vinge väldigt mycket, göra den bredare o.s.v., men detta är en snygg lagom vardagseyeliner :)

Hojta till om ni har några frågor!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here