Mitt liv som grönhårig är nu över, haha!

Jag älskade att ha turkost hår men nu när den sista färgen inte släpper utan bara är en väldigt synlig ljusgrön ton i längderna så tyckte jag inte att det var en speciellt rolig färg längre. Men jag kan inte få tillbaka mina blonda längder heller för om jag bleker på det här gröna så kan det bli hur som helst.

Vet ni hur jag fixade detta supersnabbt i duschen när jag ändå tvättade håret?

Röd hårinpackning! :)

Jag hade kvar inpackning som min frisör blandade åt mig från när jag var rödhårig förut. Och jag som arbetar med färglära behövde ju inte tänka särskilt långt för att förstå att rött ovanpå grönt neutraliserar. Så rent teoretiskt sätt så borde det röda få bort det gröna även fast det bara är en inpackning och inte särskilt mycket täckning som en hårfärg har.

Och vet ni? Det stämde inte bara i teorin utan även i praktiken! Titta så snyggt:

Om ni glömt hur extremt grönhårig jag faktiskt var innan så kan ni kolla in mitt senaste sminkinlägg ”mjuk vardagsmakeup i lila & guld” det är inte bara lite gröna skiftningar som när man är blond och badat i en pool lite för länge utan det är verkligen en grön hårfärg.

Nu skiftar det lite i rosa vilket jag bara tycker är snyggt, men i många ljus t.ex. i rum med mycket gult ljus så smälter det ihop så bra i min naturliga utväxt-färg att man kan tro att det är min naturliga hårfärg i hela håret :)

Mycket nöjd!!

4 KOMMENTARER

  1. Hej!
    Har just EXAKT samma problem. Har haft en turkos färgbomb från Revlon och nu är det gröndassigt och de gröna pigmenten vill inte försvinna. Vilken röda inpackning valde du 😀

    • Jag har även testat den Rosa nyansen från Maria Nila Colour Refresh och den funkar också bra! Pink Pop tror jag det heter. Tycker den min frisör blandade är bättre för den blir lite jämnare, Maria Nilas kan bli lite mer rosa på vissa ställen som suger åt sig mer. Men ändå effektiv mot det gröna :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here