Camilla sa…

Riktigt snyggt. Har en fråga. Hur får du läppstift att sitta kvar? Tycker inte om att ha det på tänderna eller kaffemuggar.

 

Nej det tycker inte jag heller om! Här kommer lite tips :)

 

1. Glansiga läppstift sitter inte lika länge som matta/lite torrare stift. Det är ganska logiskt när man tänker på det, matta läppstift ”glider inte runt” på läppen utan sitter precis där man lagt det.

2. Läppenna gör stor skillnad. Antingen kan du bara fylla i konturerna, men om du verkligen vill att det ska hålla länge så kan du måla läppennan på hela läppen! Då blir det en ”torrare” effekt så som jag förklarade i punkt ett.

3. När du applicerat läppstiftet, så kan du ta bort det överflödiga genom att trycka läpparna mot en bit toalettpapper.

4. Man kan även lägga lite lite puder över läpparna efter att man lagt läppstiftet, och sedan applicera lite mer stift över så att det inte ser konstigt ut.

5. Kvalitét på produkterna är bland det viktigaste om sminket ska hålla länge. (Det måste dock inte vara superdyrt för det)
Mitt favoritstift IsaDoras matta läppstift.
Mitt favoritglansglo Minerals ”gloGloss” Det är få läppglanser som sitter länge, men denna sitter flera timmar om man inte äter!
Min favorit läppennaNivea Beaute Stay On Lip Liner. Nu när jag skulle länka den så inser jag att Nivea har slutat med smink! Min favoritpenna! :( Jag får återkomma på denna punkt när jag hittat en ny favorit!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here