Hej fina ni!

Igår hade jag en ögonbrynskund med väldigt ljusa ögonbryn vilket är en av mina favorittyper av kunder! Ljusa ögonbryn har nämligen ofta ganska mycket strån, fast det mesta är små fjunstrån som man inte tänker på, och när man färgar dom så blir det så extremt stor skillnad :)

Så nu tänkte jag visa er resultatet, dels för att visa hur fina bryn man kan få trots att man har väldigt ljus hårfärg, men också av en annan anledning som är bra för er att tänka på om ni väljer att färga era ögonbryn hemma – och det är att att lägga färgen i en fin form även om ni kommer plocka bort mer strån efteråt sen.

Och det är helt enkelt för att på en torr hy så vill färgen gärna fästa lite i huden direkt efter också, vilket försvinner när man tvättat ansiktet 1-2 gånger. Men om man då bara har kladdat på färg som en stor ojämn gegga så kommer formen se heltokig ut om det färgat av sig på huden!

IMG_89561_111-vattenstämpel

Fint resultat va? :) På den här kunden så ser ni att färgen sitter lite i huden också, och det är för att hon var väldigt torr, och hade jag inte lagt färgen som en snygg form så hade slutresultatet direkt efter inte varit i närheten av så här snyggt, även om själva plockningen varit fint gjord.

Lägg på färgen, dra längs sidorna med en torr tops så att du får en fin form. Då är det både mycket lättare att plocka en snygg form efter färgningen men du kommer också ha en fin form oavsett om färgen färgat av sig på huden eller inte :)

Kram på er!

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR