Madeleine sa…
Hej! Har några frågor angående detta :) Tycker det är ganska svårt att sätta fast lösögonfransar och tycker också att det är svårt att få det att se naturligt ut. Har använt hela rader men tänker prova med de enstaka fransarna! Hur gör man med limmet, ska man trycka ut lite på t.ex. papper och sen doppa fransen? Och hur tittar man med ögat, ska man blunda eller titta rakt fram? Och blir det enklast för hand eller med pincett?

Ja enstaka fransar blir mycket mer naturligt än hela rader. Och för mina känsliga ögon är det även mycket skönare!

Alla dina 3 frågor är egentligen en fråga om smaksak. Men jag kan berätta hur jag går till väga :)

 

Jag brukar trycka fram lite lim ur tuben, och sedan doppa fransen i själva droppen i öppningen.

Jag varken tittar rakt fram eller blundar när jag sätter fast fransen.
Jag lutar bak huvudet lite, samtidigt som jag tittat på mina ögon i spegeln, så att jag i princip kisar lite mot mig själv.

Jag brukar dessutom använda en pincett till enstaka fransar. Det är väldigt lätt hänt att man råkar vinkla fransen åt olika håll så att det ser konstigt ut från sidan. Med en pincett ser man tydligare precis hur stråna ska ligga, annars kan handen vara ivägen.

Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here