Pixi Correction Concentrate Concealer har jag skrivit om förut men jag tycker att den är värd att tipsa om igen och speciellt den här tiden på året!

Jag verkligen tokälskar den här concealern och den är helt perfekt dessa varma sommardagar då man kanske inte känner för att sminka sig så mycket! Det är en heltäckande, vårdande och uppljusande krämconcealer.

Den är anpassad för att både ljusa upp och täcka mörka ringar under ögonen, blemmor och pigmentfläckar – områden som både behöver täckning och en uppljusande effekt.

IMG_5270_111

Innehåller bland annat:
Nyponextrakt – Förbättrar hudens elasticitet och har en föryngrande effekt på hudens celler.
A-vitamin – Har anti age-egenskaper.
C-vitamin – Ljusar upp huden och ”väcker den till liv”.
E-vitamin – Vårdar och skyddar huden.

IMG_5266_111

Konsistens
Konsistensen är krämig och dryg, men fortfarande lätt, den smälter in superbra i huden och ger ett naturligt men täckande resultat. Den blir så naturlig och fin och anpassar sig så bra efter huden att man kan använda den även utan foundation, utan att det syns var man har applicerat produkten, som det ofta gör med många andra concealers :)

Färg
Concealern har en neutral ton som går lite åt det rosa hållet. Nyansen smälter bra in i hudtonen samt har en neutraliserande effekt på blåa områden.

Applicering
Jag använder en liten platt och kompakt sminkpensel för att applicera, då får man bra precision och dessutom ska man ju inte stoppa fingrarna i burken så då är en pensel suveränt! Man kan sedan välja om man vill jobba med bara penseln vid applicering, eller om man som jag brukar göra – applicerar med penseln och sprider sedan ut färgen jämnt genom att dutta med fingertoppen.

Man behöver bara pyttelite av den dryga concealern för att få full täckning, vilket är både ekonomiskt och snyggare.

Om man bör applicera den innan eller efter foundation beror lite på vad man har för foundation. Använder man en torr mineralfoundation så bör man applicera concealern före och använder man en krämig foundation så kan man välja själv, jag själv föredrar då att applicera den efter foundation när man ser tydligt vad mer som behöver täckas.

Resultat
På bara några sekunder har man täckt alla ojämnheter i hudtonen på ett effektfullt och naturligt sätt, love, love love! Den sitter bra hela dagen och är jättefin på alla sätt och vis :)

Här kommer lite före- och efterbilder:

pixicon1 pixicon2 pixicon3

På dessa bilder har jag täckt blemmorna och lite rodnad kring näsan, samt ljusat upp lite under ögonen. I övriga ansiktet är jag fortfarande osminkad på efterbilderna :)

Pixi Concealer Concentrate finns på Byher.se och kostar 199 kronor.

Tveka inte att fråga om det är något ni undrar över! Kram ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here