För några månader sen pratade jag med en lärare på skolan, som tyckte jag hade så långa och fina ögonfransar.
Då hade hon precis börjat använda fransnäringen Revitalash, och undrade också vilken mascara jag använder. Då tipsade jag henne om d.j.v. beautenizer Fiberwig LX Mascara.
Idag såg jag att hennes fransar hade blivit mycket längre! Och hon tackade supermycket för att jag tipsade om mascaran ”Det är den bästa mascaran! Min dotter har också börjat använda den nu!”sa hon.Innan använde hon Kanebo’s 38-graders mascara, men tycker att fiberwig är mycket, mycket bättre.

Fiberwig är också makeup artisten Linda Hallbergs favoritmascara. Hon använder också Fiberwig Volume Lash, som jag också tycker jättemycket om.

Dock har jag fått så långa fransar nu, att Fiberwig’s volymmascara nästan blir lite för mycket!

Nu ska jag sova, godnatt!
DELA
Föregående artikelPausvila
Nästa artikelLila sminkning
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR