Köpte en hårolja/serum hos frisörsalongen Creative Zone i Uppsala igår!

Frisören jag pratade med rekommenderade ”FIL FOB Top Cure”.

Hon förklarade att produkter som innehåller silikon absolut inte är bra om man plattar håret, egentligen är värmeskydd den enda produkter som fungerar bra om man utsätter håret för hög värme.

Det går inte heller att använda en produkt med silikoner ena dagen, och platta dagen efter utan att duscha emellan. Silikonerna sitter kvar och bränns in i håret!

Men vill man ändå ha någonting mer vårdande så var FIL FOB’s produkter bland dom bästa, då de innehåller naturliga silikoner.

Kosmetisk kur för toppar och längder. Reder ut, skyddar och ger sidenglans. 100% vattenlösligt högkvalitets silikon.”

 

Jag testade serumet direkt när jag hoppade på bussen hem. Det kändes DIREKT mycket, mycket lenare. Och doftar dessutom fräscht. Mitt hår är kaos utan vårdande produkter efter duschen. Torrt, frissigt och slitet!

När ja kom hem till syster Mia på kvällen och lekte lite med mina underbara systerdöttrar, så utbrast Meja medan hon satt på mina axlar:
– Guuud vad ditt hår luktar gott!!!! Kom mamma du måste lukta på Helenas hår, mmmmmmmmm!

Så efter att bara ha testat denna produkt i en dag, så kan jag redan säga att det helt klart är godkänd :)

 

Två tummar upp!

DELA
Föregående artikelMina operfekta sidor
Nästa artikelRockig sminkning
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR