Träffade världens goaste bloggläsare och kund på salongen igår! ♥

Hon bor utanför Södertälje och har åkt till Uppsala för att göra permanent makeup hos oss. Annika tatuerade hennes ögonbryn för ca ett år sedan, och nu gjorde hon ifyllnad hos Amir och var så himla nöjd :)

Jag höll på att dona lite i butiken när hon stod i kassan, och då berättade hon att det är tack vare mig och min blogg som hon fått sina fina ögonbryn som hon tycker så mycket om. Jag har ju bloggat om Annika i flera års tid enda sedan hon tatuerade mina ögonbryn, och det är väldigt många som har hittat hit tack vare det.

Och hon var så tacksam över det att hon hade med sig en present till mig! Hur fint?! Mitt hjärta smälter! ♥

IMG_2281_111Fick en superfin ljushållare med vårkänslor på, så fint! Den kommer jag ha framme för alltid :)

Det blev en dubbel present också då jag faktiskt även behövde ett rosa band till mina nya rullgardiner på kontoret haha. Fönstret är så högt att om jag råkar dra upp rullgardinen helt så når jag inte änden så att jag kan dra ner den igen. Men nu har jag en fin ljusrosa rosett hängandes i gardinen som jag når precis :)

Hon skrev även en recension på vår Facebooksida efter besöket:
Är så nöjd! Gjorde mina ögonbryn hos Annika för nästan ett år sedan. Nu var jag tillbaka för lite ifyllnad och nu var det superproffsiga Amir som hjälpte mig. Alla på salongen är vänliga och proffsiga och man möts av stora leenden. Och vilken salong sen, säger bara WOW! Bor en bra bit ifrån Uppsala och jag hade så önskat att den låg närmare mig (eller kanske inte om jag tänker på plånboken...) Kan varmt rekommendera Creative Makeup By Her :)

IMG_2300_111

Tänk att det finns så fina människor :) ♥

1 KOMMENTAR

  1. Men åh! Nu blir ju jag alldeles tårig i ögat av allt fint DU skriver.
    Tusen tack igen och jag kommer garanterat igen!
    ps, invigde nya rouget idag och det är så fint så :)
    Många kramar Pia

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here