Nu har jag lagt in alla nyheter från Paese på Byher.se! Det tar lite tid :)

De ”nya nyheterna” är Paese Bronzing Powder och Paese Powder Blush som jag tycker är så himla, himla bra! Båda produkterna är pressade puder som innehåller vårdande ingredienser så som arganolja och kokosolja, och de är väldigt lättapplicerade, pigmentrika och superfina på huden!

Skärmklipp

En av de produkter som är bästsäljare på Byher.se är Golden Rose Powder Blush som har en fin persikonyans med guldskimmer, den ger en riktigt snygg glow på kinderna. Och eftersom den är så populär så insåg jag att efterfrågan på fina rouger är väldigt stor!

Så jag köpte hem Paeses rouger för att testa (har inte ens testat de tidigare) och och ÄLSKAR dom! De finns så många fina nyanser så jag blir som ett litet barn som ser godis varje gång jag ska sminka mig, och de blir riktigt pigmentrika och fina på kinderna :) Dessutom är de lättapplicerade och blir inte ojämna eller fläckiga, vilket är väldigt viktigt om man tycker att det är svårt att applicera rouge.

Jag har tagit hem alla 15 nyanser (!) allt från rosa till persika och bronziga toner, och finns i både matta och skimriga nyanser. Här har ni en swatch på alla fina färger!

(45 är väldigt lik Golden Rose-nyansen)

rouge-färgkarta-med-text

Underbart fina va? :)

favoriter

Detta är nog mina absoluta favoriter, 37, 40 och 45, så himla fina!

rouge-riktlinjer

Ni glömmer väl inte att klicka på Tips-flikarna på Byher.se’s alla produkter? Där försöker jag lägga in så mycket tips kring produkten som möjligt, så att ni ska få ut så mycket som möjligt av produkterna ni handlar :)

BRONZER-TEXT - kopia

Paese Bronzing Powder är det perfekta komplementet när man har köpt en fin rouge. En rouge ger färg och liv till ansiktet, medan solpuder kan användas både som shading (för att forma ansiktet) och som solpuder för att framhäva solbrännan.

1-nyanserna passar oss med ljus hy, medan 2-nyanserna är lite mörkare och även lite kallare. 1-nyanserna ser ganska varma ut när man har så här mycket på fingret men de blir ganska kalla på huden också.

Bokstäverna M och P står för Matte och Pearl, och M-nyanserna är alltså helt matta medan P-nyanserna är med lystergivande och ger huden en fin glow!

Dessa bronzing powders är jätteenkla att jobba med, de smälter in bra med huden och ger ett diskret men effektfullt resultat :)

shading-highlighter-tutorial-670x281

Och även under den Tips-fliken finns massa info och tips kring applicering och att forma ansiktet! :)

Paese Bronzing Powder kostar 159 kronor för en fin och stor dosa med spegel.
Paese Powder Blush kostar bara 59 kronor, och det är verkligen ett fynd för så här bra rouger!

Kram på er ♥

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here