Hej fina ni!

Nu sitter jag på mitt kontor på jobbet och styr upp massa saker innan min arbetsdag med bokningar börjar. Vi har sommar-öppettider nu från och med 1 juli, så vi har kortare dagar (10-14 måndag, tisdag, fredag & 14-18 onsdag, torsdag) så jag hinner göra lite admin- och bloggjobb också trots att vi är färre personal här under sommaren :)

Dessa öppettider gäller för hur butiken är bemannad, men det går att boka på fler tider än så (på t.ex. tandblekning och permanent makeup) på vår onlinebokning eller genom att ringa oss (018 10 50 13) under öppettiderna.

Hur som helst, det var inte det jag skulle skriva egentligen ;) Ni vet ju att mitt liv har varit kaos de senaste veckorna och att jag ligger efter med väldigt mycket nu som ska tas tag i, så även fast jag kommer igång mer och mer så kan inläggen här gå litegrann på halvfart ett litet, litet tag framöver innan jag får koll på läget och rutiner igen.

Men ni som inte gör det redan får mer än gärna följa mig på Instagram också för där kommer jag uppdatera lite mer än på bloggen, det går ju så snabbt :) På Instagram lägger jag både ut nya aktuella grejer men även en hel del lite äldre sminkningar som inspiration!

Imakeyousmile.se heter jag på Instagram 

helena-ronnblad-instagram

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here